Back to school supplies. Isolated.

Sport- en schoolspullen

Als u bijzondere sportbenodigdheden zoekt, moet u de vuistdikke catalogus van het Duitse bedrijf Sport-Thieme aanvragen. U kunt natuurlijk ook naar www.sport-thieme.nl. Dit is het grootste postorderbedrijf van Europa op het gebied van sport- en schoolspullen. Het 61 jaar oude familiebedrijf heeft meer dan 10.000 artikelen op voorraad. In Mijdrecht is de Nederlandse vestiging.

Als particulier vindt u in de catalogus ongetwijfeld producten die u misschien al jaren zoekt. Wat dacht u van een mobiele ordebewaarder. Alleen het woord al. Het gaat om een inklapbare stalen transportwagen waar je allerlei voorwerpen in kunt doen zoals ballen.

U kunt er terecht voor een weersbestendige dug-out, talloze basketbalinstallaties, een markeerwagen om lijnen te trekken en een emmer met 144 tafeltennisballen.

Maar ook polsstokken, hordes, estafettestokjes, stootkogels, discussen, vloermarkeringen, sportmateriaalkasten en zo te zien allemaal van Deutsche Gründlichkeit.

 

0
0

Naast vader en echtgenoot kent het breed publiek mij van de wekelijkse huishoudpagina in De Telegraaf. Hier schreef ik tussen 2001 en maart 2016 liefst 758 afleveringen van de wekelijkse en zeer populaire huishoudrubriek. Nu ben ik voor mezelf begonnen met de Huishoudbode. Misschien wel de meest omvangrijke website in en rond het huis.