treffer

Treffer

Jelle Vierstra is een veelzijdige persoonlijkheid. Als voormalige eigenaar van een restaurant in Drenthe bedacht hij het gourmetten. Had hij daar maar patent op aangevraagd, dan was hij nu een man in bonus. Hij bedacht ook een vlekkenmiddel op basis van d-limonene uit citroenschillen. Het product wordt nu een jaar of vijf op de markt gebracht door de Remarkgroep uit Meppel. Het werd een paar jaar geleden door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Keus.
Treffer werkt ook op hardnekkige vlekken zoals olie en vet op textiel als voorbehandeling. Het verwijdert ook Purschuim van de handen en kauwgum uit de bekleding. Het werkt zelfs als ontvetter van brillenglazen, maar dan moet u wel naspoelen met warm water. Het middel niet gebruiken op rubber, polystreen, nieuwe spijkerstof en suède.
Ik heb Treffer uiteraard getest. Ik vind Jelle Vierstra een heel aardige man, maar op oude vlekken werkt Treffer niet altijd. Waarschijnlijk had de Consumentenboind geen tijd voor oude vlekken.

0
0

Naast vader en echtgenoot kent het breed publiek mij van de wekelijkse huishoudpagina in De Telegraaf. Hier schreef ik tussen 2001 en maart 2016 liefst 758 afleveringen van de wekelijkse en zeer populaire huishoudrubriek. Nu ben ik voor mezelf begonnen met de Huishoudbode. Misschien wel de meest omvangrijke website in en rond het huis.