uitvaartwinkel

Uitvaartwinkel

Een begrafenis wordt in de regel via een begrafenisondernemer geregeld. U hoeft alleen maar de rekening te betalen. Toch zijn er ook uitvaartwinkels in ons land.Daar kunt u een grafkist in iedere gewenste kleur laten bekleden en monumenten laten ontwerpen. U kunt er ook voorwerpen kopen zoals urnen, graflantaarns, kindermonumenten, uitvaartkisten, religieuze beelden, bidprentjes, scapuliertjes (lapjes gewijde stof, door linten verbonden), kruizen van hout met corpus en zonder corpus.
U vindt de winkels op internet. Zoals De Vlinder aan de Hoogstraat 75b in Schiedam. Kijk op http://uitvaartwinkel.punt.nl. Voorts uitvaartwinkel.net en uitvaartwinkelonline.net.

0
0

Naast vader en echtgenoot kent het breed publiek mij van de wekelijkse huishoudpagina in De Telegraaf. Hier schreef ik tussen 2001 en maart 2016 liefst 758 afleveringen van de wekelijkse en zeer populaire huishoudrubriek. Nu ben ik voor mezelf begonnen met de Huishoudbode. Misschien wel de meest omvangrijke website in en rond het huis.