waar kopen

Waar kan ik dit nog kopen (A)?

Airsponge geurvreter
Ideale geurvreter. Werkt drie tot vier weken in een ruimte van 28 tot 70 vierkante meter. Zie drogisterijvanmourik.nl

Aluin
Bijna alle vaders van vroeger hadden vroeger een stukje aluin in de badkamer. Bij een scheerwondje werd het aluin bevochtigd en op het wondje aangestipt. De aluin prikt, ontsmet en het wondje en de huid trekt samen waardoor het wondje sluit. Aluin wordt nu vaak gebruikt als deo-stick maar het ouderwetse blokje is ook nog gewoon te koop. Kijk bijvoorbeeld op dezeepkist.nl

Ambachtscrème
Oud Hollandse Ambachtcrème voor de ruwe handen is onder andere te koop via ambachtscremeshop.nl. Een pot van 200 ml kost €9,95. Het kan onder meer worden gebruikt bij eeltvorming, kloven, gevoelige nagelriemen, beschadigde handen na het klussen en na het gebruik van oplosmiddelen. Beschermt de huid tevens tegen alle weersinvloeden.

Anijsblokjes
De beroemde anijsblokjes van De Ruijter zijn niet meer verkrijgbaar. Je kunt van dit merk alleen nog staafjes kopen bij onder meer Albert Heijn. Dit tot groot verdriet van een hoop fans. Anijsblokjes van het merk Smulders zijn nog wel verkrijgbaar. Voor verkoopadressen kunt u mailen naar info@van-vliet.com.

0
0

Naast vader en echtgenoot kent het breed publiek mij van de wekelijkse huishoudpagina in De Telegraaf. Hier schreef ik tussen 2001 en maart 2016 liefst 758 afleveringen van de wekelijkse en zeer populaire huishoudrubriek. Nu ben ik voor mezelf begonnen met de Huishoudbode. Misschien wel de meest omvangrijke website in en rond het huis.