fournituren

Waar kan ik dit nog kopen (F)?

Fournituren
Dit zijn kleine benodigdheden voor het uitoefenen van een handwerk. Zoals klosjes garen, knopen, sluitingen en verschillende ritsen. Ria’s Fournituren in het hart van Utrecht aan de Zakkendragerssteeg is de winkel voor onder meer baleinen, band en kant, borduurmateriaal, elastiek, garen, knopen en garen, naalden en spelden, ritsen, schoudervullingen en voeringen. Ook een grote sortering bij Bink Fournituren (binkfournituren.nl) aan de Kleine Houtstraat 39 in Haarlem.
De leukste winkel is Schwitzner aan de Krommesteeg 14 in Amersfoort. Zie schwitzner.nl. Meer dan 40.000 verschillende kleinvakartikelen. Je gelooft je ogen niet

Frituurvettester
Met deze strips kan eenvoudig de kwaliteit van het frituurvet worden getest. Tot voor kort alleen bij de groothandel te koop. Een pakketje strips met twintig stuks kost via de webshop www.rvs-schoonmaken.nl €20 en via nevejan.eu ruim €16.

Flintoline
Dit poetsmiddel voor bewerkt goud, zilver en koper is nog te koop bij drogisterij Van Mourik aan de Frederik Hendriklaan 270 in Den Haag en bij bepaalde juweliers.

0
0

Naast vader en echtgenoot kent het breed publiek mij van de wekelijkse huishoudpagina in De Telegraaf. Hier schreef ik tussen 2001 en maart 2016 liefst 758 afleveringen van de wekelijkse en zeer populaire huishoudrubriek. Nu ben ik voor mezelf begonnen met de Huishoudbode. Misschien wel de meest omvangrijke website in en rond het huis.