rommelkruid

Waar kan ik dit nog kopen (R)?

Rommelkruid
Balkenbrij smaakt lekker met rommelkruid. Het kruidenmerk Silvo heeft rommelkruid heel lang in haar assortiment gevoerd, maar heeft het al enige tijd uit productie genomen omdat het bijna niet meer werd verkocht. U kunt het bestellen via bijvoorbeeld kruidenhuis.nl.
U kunt het ook zelf maken, maar u heeft heel wat ingrediënten nodig. Het heet niet voor niets rommelkruid. Van gemalen anijszaad en venkelzaad heeft u elk anderhalve theelepel nodig. Voorts een theelepel gemalen piment en een theelepel gemalen zoethout. Dan van de volgende kruiden elk een halve theelepel: gemalen kruidnagelen, gemalen nootmuskaat, gemalen witte peper, gemalen zwarte peper en gemalen kaneel.

Rubberzolen
Het kopen van rubberzolen en –hakken om deze zelf onder het schoeisel te bevestigen, wordt kennelijk steeds lastiger. De firma Otten aan de 1e van der Helstraat 31, om de hoek van de Albert Cuypmarkt in Amsterdam, verkoopt deze attributen nog steeds. U kunt ze ook bestellen via www.zoolenhak.nl.

0
0

Naast vader en echtgenoot kent het breed publiek mij van de wekelijkse huishoudpagina in De Telegraaf. Hier schreef ik tussen 2001 en maart 2016 liefst 758 afleveringen van de wekelijkse en zeer populaire huishoudrubriek. Nu ben ik voor mezelf begonnen met de Huishoudbode. Misschien wel de meest omvangrijke website in en rond het huis.